




Menukaart
Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.
VERRASSINGSMENU'S
DRIEGANGEN
48
VOOR | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
52
VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
59
VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
VIJFGANGEN
63
VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
KAAS I.P.V. DESSERT
7
KAAS ALS EXTRA GANG
14
STARTERS
KALFSPASTRAMI
16.5
KALFSPICANHA VAN DE GREEN EGG – PICCALILLY – TRAMAZINI – LITTLE GEM – BARBEQUE GEL
GRAVAD LAX
17
36 UUR GEMARINEERDE ZALM – FORELKUIT – AARDAPPEL – KARNEMELK – CODIUM
TARTE TATIN WINTERWORTEL (VEGA)
15.5
GEROOKTE WINTERWORTEL – MISO ROOMKAAS – PAARSE WORTELCOMPOTE – PONZU
CARPACCIO
16
DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME
FOIERERO ROCHER
24.5
GANZENLEVER – BRIOCHE – CACAO NIBS – RODE BIET – BACON IJS
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
17
STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
SOEPEN
TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)
7.5
BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES
DAGSOEP
8
VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF
BISQUE D'HOMARD
13
RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC
CLASSICS
MALEISISCHE SATE AJAM
20.5
KIPPENDIJ SPIEZEN – PINDASAUS – ATJAR – CASSAVE – BANANENBLAD
ONE AND ONLY BURGER
20.5
BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW
BONELESS SPARERIBS
23.5
SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW
CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE
HOOFDGERECHTEN
SPITSKOOL GADO GADO (VEGA)
24.5
BIMI – SAMBALBADJAK – BABYMAIS – KWARTELEI – GEFERMENTEERDE SPITSKOOL
PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S
25.5
LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL
CATCH OF THE DAY
28.5
VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF
HAZENPEPER
26.5
PUREE MET VACHERIN MONT D'OR – STOOFPEER – KNOLSELDERIJ – AALBES – GRAND VERNEURSAUS
TOURNEDOS ‘ROSSINI’
36.5
BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME PAVE – PEPERROOM – SHIITAKE – CHATEAUBRIAND JUS
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
27.5
STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
DESSERTS
TASTE OF ZEST
12
BEREIDINGEN VAN CITRUS – MISO – PANNA COTTA – NOOT – ZEST IJS
TARTELETTE
11
SINAASAPPEL – CHOCOLADE – OLIJFOLIE – AMANDEL – CLEMENTINE IJS
GEBAKKEN CHEESECAKE
10
ANANAS VAN DE GREEN EGG – PECAN – CHOCOLADE – RUM ROZIJNEN IJS
ROYAL DAME BLANCHE
10
VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM
VERRASSINGSDESSERT
11
VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF
FRIANDISES
8.5
SELECTIE VAN VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE
AFTER DINNER
ESPRESSO MARTINI
11
KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO
SCROPPINO
11
PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET
ZESTINO
11
PROSECCO – VODKA – ZEST IJS
ITALIAN COFFEE
9.5
SPANISH COFFEE
9.5
FRENCH COFFEE
9.5
IRISH COFFEE
9.5
KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'
PICOLLO FIORE DI BUFFALA
3.5
ELEGANTE, ROMIGE WITSCHIMMELKAAS VAN GEPASTEURISEERDE BUFFELMELK. EEN VARIANT OP DE FRANSE CAMEMBERT, AFKOMSTIG UIT VENETO, NOORD-ITALIË. IN DE NASMAAK PROEF JE DE PURE KWALITEIT.
LE PETIT DIABLE
3.5
EEN FRANSE RODEKORSTKAAS VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK, AFKOMSTIG UIT NOORD-FRANKRIJK. TIJDENS DE PRODUCTIE WORDT ER EEN STERK BLOND BIER VAN HOGE GISTING TOEGEVOEGD, WAT ZORGT VOOR EEN INTENSE, AROMATISCHE SMAAK MET EEN LICHTE BITTERHEID IN DE NASMAAK.
ALMNAS TEGEL
3.5
ZWEEDSE KAAS GEMAAKT AAN HET VATTER MEER TUSSEN STOCKHOLM EN GOTENBURG. OP DE KORST VIND JE EEN KINDERVOET DIE VERWIJST NAAR DE STEENBAKKERIJ, WAARMEE ELKE BAKSTEEN MEE WERD BESTEMPELD. DE KORST WORDT MET PEKEL GEWASSEN. 20 MAANDEN GERIJPT.
JULLIETA
4
HALFZACHTE GEITENKAAS MET ORANJE KORST. GEKLEURD MET ANNATTO, AFKOMSTIG VAN HET RODE PITJE VAN DE ZUID AMERIKAANSE ORLEAANBOOM. GEMAAKT IN LIMBURG MET RAUWE GEITENMELK. DELICAAT EN SMEUÏG.
OG KRISTAL
3.5
BROKKELKAAS AFKOMSTIG UIT RUMBEKE, BELGIË. MINSTENS 20 MAANDEN GERIJPT EN ZEER MOOIE RIJPINGSKRISTALLEN. GEPASTEURISEERDE MELK VAN KOEIEN DIE TIJDENS DE ZOMER BUITEN GRAZEN. ZEER COMPLEX MET KARAMELTOETSEN.
SHROPSHIRE BLUE
4
KAAS VAN KOEMELK UIT HET VERENIGD KONINKRIJK, EN FAMILIE VAN DE STILTON. DEZE BLAUWSCHIMMEL KRIJGT ZIJN ORANJE KLEUR DOOR TOEVOEGING VAN ANATTO. ROMIG EN PITTIG VAN TEXTUUR.
ROGUE RIVER
4.5
EEN ICONISCHE BLAUWSCHIMMELKAAS UIT OREGON, VS. GEMAAKT VAN BIOLOGISCHE RAUWE KOEMELK EN GERIJPT IN DRUIVENBLADEREN DIE GEWEEKT ZIJN IN PERENBRANDEWIJN. DEZE KAAS IS ROMIG, INTENS EN HEEFT COMPLEXE SMAKEN VAN KARAMEL, NOTEN EN EEN VLEUGJE FRUITIGHEID.
GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

