




Menukaart
Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.
VERRASSINGSMENU'S
DRIEGANGEN
49
VOOR | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
54
VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
62
VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
VIJFGANGEN
65
VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
KAAS I.P.V. DESSERT
7
KAAS ALS EXTRA GANG
14
STARTERS
MAKREEL
16.5
CITRUSZOUT PEKEL – DASHI – GRANNY SMITH – KALAMANSI – SERRANOHAM CRUMBLE
GRAVAD LAX
17
36 UUR GEMARINEERDE ZALM – FORELKUIT – AARDAPPEL – KARNEMELK – CODIUM
ARTISJOK BLOEM (VEGA MOGELIJK)
15.5
PARMEZAAN – GECONFIJTE EIDOOIER – BOTTARGA – IJSPASTILLE – TOMATENGEL – AMANDEL CRUMBLE
CARPACCIO
16
DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME
FOIE GRAS TERRINE
22.5
GANZENLEVER – BRIOCHE – RABARBER – PISTACHE – GELEI VAN SAUTERNES
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
17
STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
SOEPEN
TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)
7.5
BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES
DAGSOEP
8.5
VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF
BISQUE D'HOMARD
13
RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC
CLASSICS
MALEISISCHE SATE AJAM
21.5
KIPPENDIJ SPIEZEN – PINDASAUS – ATJAR – CASSAVE – BANANENBLAD
ONE AND ONLY BURGER
21.5
BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW
BONELESS SPARERIBS
23.5
SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW
CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE
HOOFDGERECHTEN
PRESSÉ OESTERZWAM (VEGA)
24.5
GRAFFITI AUBERGINE – MISOLAK – YAKINIKU – RED MEAT & BLUE SKIN RADIJS
CATCH OF THE DAY
28.5
VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF
DUBBEL LAM
31.5
LAMSFILET & LAMSNEK – WITTE ASPERGE – RABARBER – TUINERWT – DENNENAPPEL
TOURNEDOS ‘ROSSINI’
38
BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME PAVE – PEPERROOM – CHATEAUBRIAND JUS
PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S
25.5
LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
28.5
STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
DESSERTS
ECLAIR
12
RABARBER – CRÈME PÂTISSIÈRE – AARDBEI – MUNT – YOGHURT IJS
TRIPLE CHOCOLATE
12
BROWNIE – ESPRESSO – CARAMEL – CHOCOLADE – ROOD FRUIT SORBET
TASTE OF ZEST
12
LEMON PIE – AMANDEL PANNA COTTA – VANILLE CUSTARD – CITRUS – ZEST IJS
ROYAL DAME BLANCHE
12
VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM
VERRASSINGSDESSERT
12
VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF
FRIANDISES
9
SELECTIE VAN VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE
AFTER DINNER
ESPRESSO MARTINI
11
KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO
SCROPPINO
10
PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET
ZESTINO
10
PROSECCO – VODKA – ZEST IJS
ITALIAN COFFEE
9.5
SPANISH COFFEE
9.5
FRENCH COFFEE
9.5
IRISH COFFEE
9.5
KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'
FETTE BERTA
3.5
ELEGANTE, ROMIGE WITSCHIMMELKAAS VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK. AFKOMSTIG UIT MOSER, EEN KAASMAKERIJ UIT ZWITSERLAND. IN DE NASMAAK PROEF JE DE PURE KWALITEIT.
SMOKKELAAR GRAND CRU
3.5
DEZE KAAS IS VOL EN ROMIG QUA SMAAK, GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE GEITENMELK. DE KAAS IS AFKOMSTIG UIT WEST-VLAANDEREN. ER WORDT AANDACHT BESTEED AAN HET VOER, HET VEE KRIJG ENKEL NATUURLIJK VOEDING VAN DE EIGEN AKKERS, AANGEVULD MET MINERALEN.
OLDE REMEKER
4
OLDE REMEKER BROKKELKAAS, GEMAAKT VAN RAUWMELKSE KOEMELK, IS 13 MAANDEN GERIJPT. DEZE KAAS HEEFT EEN INTENSE SMAAK, HEERLIJK ROMIG, GECOMBINEERD MET MOOIE ZEER MOOIE RIJPINGSKRISTALLEN. AFKOMSTIG UIT REMEKER, NEDERLAND
OCELLI CON FRUTTA E GRAPPA
4.5
EEN ITALIAANSE KAAS DIE WORDT INGELEGD MET GEDROOGD FRUIT EN GEWASSEN EN GERIJPT MET GRAPPA. AFKOMSTIG UIT PIEMONTE, ITALIË. VOL EN AROMATISCH MET EEN LICHT ALCOHOLISCHE TOETS DIE DE MELKACHTIGE BASIS PRACHTIG AANVULT.
SISSI
4
EEN ROODBACTERIEKAAS UIT RAUWE GEITENMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO ZUID-TIROL, ITALIË IN EEN BOERDERIJ OP 1200 METER HOOGTE. MET EEN RIJPING VAN 45 DAGEN.
LA MANIGODINE
3.5
RAUWMELKSE KOEKAAS UIT MANIGOD, SAVOIE. DEZE GEWASSEN KORSTKAAS IS DE GROTE BROER VAN REBLOCHON. KAAS VAN VOLLE RAUWE KOEMELK AFKOMSTIG VAN LOKALE RASSEN UIT "LA VALLÉE DE MANIGOD". EEN OP EN TOP ARTISANALE KAAS MET EEN SOEPELE STRUCTUUR EN VEEL BODY.
BLAUBLÜTTER
4
DUITSE BLAUWSCHIMMELKAAS GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO ALLGAU. ROMIG EN ZACHT, DOCH VOL EN PITTIG VAN SMAAK.
LAZULI OUDWIJKER
4
NEDERLANDSE BLAUWADERKAAS GEMAAKT VAN KOEMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO VAN UTRECHT. GENOEMD NAAR DE LAPIS LAZULI, EEN BLAUWE EDELSTEEN. DE LAZULI HEEFT EEN RIJPING VAN MINSTENS 90 DAGEN.
GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.
Geniet
Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

