Food

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

48

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

52

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

59

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

63

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

7

KAAS ALS EXTRA GANG

14

STARTERS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

17

STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

VITELLO TONATO

16.5

KALFSMUIS – TONIJNSCHUIM – ZOETZURE GROENTJES - GEFRITUURDE KAPPERTJES – PARMEZAAN

GEMARINEERDE ZALM

17

STRUCTUREN VAN RODE BIET – AVOCADO – MIERIKSWORTEL – PERGAMENA CRACKER

FAUX GRAS (VEGA)

16.5

CASHEWNOOT – BALSAMICO – BRIOCHE – MOSTERDZAAD UIENCOMPOTE

CARPACCIO

16

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

ESCALOPE DE FOIE GRAS

22

BRIOCHE – GANZENLEVER – APPELTJES IN CALVADOS – ROZE PEPER – PEDRO XIMENEZ SHERRY

SOEPEN

TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)

7.5

BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES

DAGSOEP

8

VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF

BISQUE D'HOMARD

13

RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC

CLASSICS

MALEISISCHE SATE AJAM

20.5

KIPPENDIJ SPIEZEN - PINDASAUS - ATJAR - CASSAVE

ONE AND ONLY BURGER

20.5

BRIOCHE - 200 GR USA RUND - BACON - KAAS - GEKARAMELISEERDE UI - COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

23.5

SPARERIBS ZONDER BOT - COLA LAK - MAISKOLF - COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE

HOOFDGERECHTEN

ARANCINI 'EXPLODED' (VEGA MOGELIJK)

24

RISOTTO – SAFFRAAN SCHUIM – CHORIZO – ASPERGE – KROKANT BROODKRUIM

PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S

25.5

LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL

CATCH OF THE DAY

28.5

VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF

KALFSWANG & ZWEZERIK

32.5

MOUSSELINE – HOKKAIDO POMPOEN – KASTANJE – POLENTA – BORDELAISE SAUS – SUPPLEMENT KROKANT GEBAKKEN ZWEZERIK

TOURNEDOS ‘ROSSINI’

36.5

BLACK ANGUS OSSENHAAS – GROENE ASPERGE – AARDAPPEL KROKANT – PADDESTOEL – MADEIRAJUS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

28.5

STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

DESSERTS

VERRASSINGSDESSERT

11

VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF

GEBAKKEN CHEESECAKE

10

BASTOGNE – PASSIEVRUCHT – BISCOFF – WITTE CHOCOLADE – ‘ZEST’ IJS

SABAYON

13

BLOEDSINAASAPPEL – MOSCATO D'ASTI – KUMQUAT – NOUGATINE KROKANT – HAZELNOOT IJS

'ROYAL' DAME BLANCHE

10

VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM

TARTELETTE

11

KOFFIE GANACHE – GEZOUTEN CARAMEL – TONKABONEN MOUSSE – NOUGATINE KROKANT

FRIANDISES

8.5

VIJF HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN VOOR BIJ DE KOFFIE

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

11

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

11

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAAS

CAMEMBERT DI BUFALA

3.5

CAMEMBERT DI BUFALO WORDT GEMAAKT DOOR VERSE MELK VAN BUFFELS UIT ITALIË. HET HEEFT EEN AUTHENTIEKE, ZACHTE EN ROMIGE SMAAK EN TEXTUUR MET EEN DELICATE WITSCHIMMELKORST.

ROBIOLA DI CAPRA SAN LORENZO


3.5

DEZE GEITENKAAS HEEFT EEN VERFIJNDE, ROMIGE STRUCTUUR EN EEN DELICATE FRISHEID MET SUBTIELE MELKTONEN. DOOR DE LANGERE RIJPING ONTSTAAT EEN VERFIJNDE, SMEUÏGE SMAAK.



ST. FÉLICIEN

3.5

DE ST. FÉLICIEN UIT RHÔNE-ALPES IS EEN ROMIGE, WIT-FLORA KAAS VAN RAUWE KOEMELK. VOLLE SMAAK MET AARDSE TONEN. NA DRIE WEKEN RIJPING WORDT HIJ LEPELBAAR, RIJPEND IN EEN STENEN BAKJE.

FORMAGGIO ROSA

3.5

ZACHT PIEMONTE KAASJE, GEMAAKT VAN DRIE SOORTEN MELK. LICHT GEWASSEN MET EAU DE ROSÉ EN GERIJPT MET EETBARE ROZENBLAADJES VOOR EEN SUBTIELE ROZENSMAAK.

BROKKELKAAS OLD ALKMAAR 36 SUPERIOR

3.5

36 MAANDEN NATUUR GERIJPTE KAAS, BROKKELIG EN KRACHTIG VAN SMAAK. GERIJPT OP AUTHENTIEKE HOUTEN PLANKEN. MET PITTIGE KAASKRISTALLEN.

MARITKÄSE

4

EEN HARDE RAUWMELKSE KAAS VAN SIMMENTALER-KOEIEN UIT STEINEN, MET EEN KRACHTIG AROMA VAN GEROOSTERDE HAZELNOTEN. DEZE KAAS HEEFT MINIMAAL TIEN MAANDEN RIJPING.

ROSSINI ERBORINATO

4

ROMIGE BLAUWSCHIMMEL KAAS UIT LOMBARDIJE, GERIJPT IN PASSITO WIJN. NA DRIE MAANDEN RIJPING ONTSTAAT EEN HEERLIJKE BALANS TUSSEN PIKANT EN ZOET. TONEN VAN HAZELNOOT EN ABRIKOOS.

GESERVEERD MET TRUFFELHONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken