Catch

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

52

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

57

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

65

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

69

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

7

KAAS ALS EXTRA GANG

14

STARTERS

ARGENTIJNSE SCAMPI

19

BBQ ANANAS – LARDO DI COLONNATA – MAÏS – AMBAKRUIDEN – SHISOBLAD

GEMARINEERDE ZALM IN KOMBU

18

SINAASAPPEL – DROP SHOOTS – RAMMENAS – CRUMBLE VAN VENKELPOLLEN – WASABI SORBET

MILLEFEUILLE VAN CANTHAREL (VEGA)

17

BLADERDEEG – CANTHARELLEN – SHERRY GELEI – ZWARTE KETCHUP – MOUSSE VAN EEKHOORNTJESBROOD

CARPACCIO

17

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

GEBAKKEN FOIE GRAS

23.5

GANZENLEVER – APFELSTRÜDEL – CALVADOS GEL – HAZELNOOT – TRUFFEL IJS – KALFSJUS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

18

STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

SOEPEN

TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)

7.5

BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES

DAGSOEP

8.5

VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF

BISQUE D'HOMARD

13

RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC

CLASSICS

KOREAN FRIED CHICKEN

23

CRISPY CRUNCH KIP – SPICY GOCHUJANG GLAZE – KIMCHI VAN CHINESE KOOL – FRISSE GROENTJES

ONE AND ONLY BURGER

23

BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

25

SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE

HOOFDGERECHTEN

GECONFIJTE RODE BIET (VEGA)

25.5

SESAM KLETSKOP – YUZU – MISO – POSTELEIN – MOSTERDZAADJES – REDUCTIE VAN RODE BIET & LAURIER

CATCH OF THE DAY

29.5

VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF

GESTOOFDE WILDZWIJN WANG

32

POMME ALIGOT – VACHERIN MONT D’OR – KASTANJE – SPITSKOOL – JUS VAN LA CHOUFFE BOCKBIER

TOURNEDOS

39

BLACK ANGUS TOURNEDOS – CANTHAREL – WITLOF – GEGLACEERDE FLESPOMPOEN – KAAS ESPUMA – JUS VAN MORILLES

PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S

26.5

LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

29.5

STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

DESSERTS

VERRASSINGSDESSERT

12

VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF

BANAAN & CHOCOLADE

13

CHOCOLADE CAKE – WHISKEY MARSHMALLOWS – WITTE MISO – KARAMEL – GEROOKT BANANEN IJS

APPEL TARTE TATIN

12

GEKARAMELISEERDE PINK LADY – STERANIJS – KANEEL – LOBBIGE ROOM – VANILLE IJS

LUCHTIGE SABAYON

16

SINAASAPPEL BEIGNETS – VANILLE CRÈME – GEROOSTERDE AMANDEL – AMARETTO IJS

ROYAL DAME BLANCHE

12

VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM

FRIANDISES

7

11

SELECTIE VAN DRIE OF VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE

Klein

Groot

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

11

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

10

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ZESTINO

10

PROSECCO – VODKA – ZEST IJS

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'

BOLLE

3.5

NEDERLANDS RAUWE KOEMELK KAAS UIT ZEVENAAR. HIJ RIJPT 4 WEKEN EN HEEFT EEN PITTIGE AANZET IN DE SMAAK. VERVOLGENS GAAT DE SMAAK OVER IN ROND, VOL EN ZILTIG. DE KAAS IS VERNOEMD NAAR KOE SJOUKJE. ZIJ WAS EEN TOONAANGEVEND BEELD VAN ZWAAR- EN RONDHEID EN SPIEGELDE ALLES WAT DEZE KAAS OOK IS.

BRIQUETTE SAKURA

4.5

EEN FRANS GEITENKAASJE MET EEN FLUWEELZACHTE TEXTUUR MET IN HET MIDDEN EEN DIEPGROENE LIJN VAN HET JAPANSE KERSENBLAD. ZOETE TONEN VAN DE SAKURA GEVEN EEN SMAAK VAN AMANDEL EN VANILLE. DE FAVORIET VAN ONZE CHEFKOK.

OG GOAT

3.5

EEN BELGISCHE GEPASTEURISEERDE GEITENKAAS MET HEERLIJK ZOETE TONEN VAN NOTEN EN KARAMEL. DOOR DE TOEVOEGING VAN ROMIGE KOEMELK AAN DE KAAS MAAKT HET DEZE KAAS TOT UNIEK IN ZIJN SOORT. EEN ABSOLUTE TOEVOEGING AAN IEDER KAASPLANKJE.

UBRICA AL PROSECCO

4

EEN KAAS VAN ONGEPASTEURISEERDE KOEMELK UIT ITALIË. HIJ RIJPT MINIMAAL 4 MAANDEN. DE KAAS RIJPT IN PROSECCO EN DE MOST VAN DE DRUIVEN EN HOORT DAARDOOR THUIS IN HET RIJTJE 'DRONKEN KAZEN'. DE SMAAK IS INTENS, MET FRUITIGE TONEN EN AROMA'S VAN DE GEBRUIKTE WIJN.

VACHERIN MONT D’OR

3.5

TYPERENDE WINTERKAAS UIT HET MASSIF DU MONT D’OR (JURA) OP DE GRENS VAN ZWITSERLAND EN FRANKRIJK. DE ROMIGE GEPASTEURISEERDE KOEMELK KAAS IS OMWIKKELD MET EEN BAND VAN SPARRENHOUT. DIT IS OOK DUIDELIJK TERUG TE VINDEN IN DE SMAAK EN HET AROMA VAN DE KAAS.

LANDLOPERKE

4

BELGISCHE KAAS GEMAAKT VAN RAUWE JERSEY KOEMELK DIE PLANTAARDIG WORDT GESTREMD MET DE ZADEN VAN EEN DISTEL. NAARMATE HET LANDLOPERKE LANGER RIJPT WORDT DE INHOUD ZACHTER EN LOPENDER. OM HEM IN VORM TE HOUDEN, DRAAGT DEZE KAAS LINGERIE.

BEBRIS EN CIRE

4

EEN ZEER SMEUÏGE BLAUWSCHIMMELKAAS GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE SCHAPENMELK DIE RIJPT IN EEN WASLAAG. DE KAAS IS AFKOMSTIG UIT DE MIDI-PYRENEEËN, FRANKRIJK. DE KAAS RIJPT ONGEVEER 3-6 MAANDEN IN NATUURLIJKE GROTTEN.

BLU DI BUFALA

4.5

BLU DI BUFALA IS EEN GEPASTEURISEERDE BUFFELMELK KAAS UIT ITALIË. HIJ HEEFT EEN ZACHTE, LICHT KRUIMELIGE STRUCTUUR, DOORKRUIST DOOR VRIJ DUNNE BLAUWE ADERS. DE KAAS HEEFT EEN ZACHTE EN DELICATE SMAAK, MET EEN VLEUGJE ZOETHEID EN EEN LICHT ZOUTIGE AFDRONK.

GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken