Menukaart
Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.
VERRASSINGSMENU'S
DRIEGANGEN
44
VOOR | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
48
VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
55
VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
VIJFGANGEN
59
VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
KAAS I.P.V. DESSERT
6
KAAS ALS EXTRA GANG
12
STARTERS
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
16
STEAK TARTAAR 100 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
VITELLO TONATO
15.5
KALFSMUIS – TONIJNSCHUIM – ZOETZURE GROENTJES - GEFRITUURDE KAPPERTJES – PARMEZAAN
GEMARINEERDE ZALM
16
STRUCTUREN VAN RODE BIET – AVOCADO – MIERIKSWORTEL – PERGAMENA CRACKER
FAKE TARTAAR (V)
14.5
GEDROOGDE EN GEROOKTE PAPRIKA – BASILICUM – AVOCADO – FETA
CARPACCIO
14.5
DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME
ESCALOPE DE FOIE GRAS
21
BRIOCHE – GANZENLEVER – APPELTJES IN CALVADOS – ROZE PEPER – PEDRO XIMENEZ SHERRY
SOEPEN
DAGSOEP
7.5
TOMAAT BASILICUMROOM
7.5
BISQUE D'HOMARD
12.5
ROUILLE - BRIOCHE
CLASSICS
MALEISISCHE SATE AJAM
19.5
KIPPENDIJ SPIEZEN - PINDASAUS - ATJAR - CASSAVE
ONE AND ONLY BURGER
19.5
BRIOCHE - 200 GR USA RUND - BACON - KAAS - GEKARAMELISEERDE UI - COLESLAW
BONELESS SPARERIBS
22.5
SPARERIBS ZONDER BOT - COLA LAK - MAISKOLF - COLESLAW
CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET EEN PORTIE FRIET EN MAYO
HOOFDGERECHTEN
PASTA PUTTANESCA
21.5
LINGUINE – TOMAAT – OLIJF – KAPPERTJES – ANSJOVIS – ZWARTE KNOFLOOK
CATCH OF THE DAY
26.5
VERRASSENDE SPECIALITEIT VAN DE CHEF
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
29.5
STEAK TARTAAR 200 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
DIAMANTHAAS
27.5
KNOLSELDERIJ – GEGRILDE GROENTEN – POMMES PAILLE – MADEIRAJUS
TOURNEDOS ‘ROSSINI’
36.5
BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME AMANDE – GROENE ASPERGE – TRUFFELJUS
BEET WELLINGTON (V)
25.5
RODE BIET – SPINAZIEFLENSJE – PADDESTOELEN DUXELLES – JAGERMEISTER
ON THE SIDE
FRIET MAYO
4
FRIET TRUFFELMAYO
6
PARMEZAAN - DRAGON
LOADED FRIES
6
GESMOLTEN KAAS - BACON - RANCH SAUCE
CLASSIC LOUISIANA COLESLAW
4
SIDE SALAD
4.5
GROENTENBOOST
5.5
DESSERTS
GEBAKKEN CHEESECAKE
10
BASTOGNE – SINAASAPPEL – ‘ZEST’ IJS
SABAYON MET VERS FRUIT
13
LUCHTIGE ZOETE MOUSSELINESAUS – MOSCATO D’ASTI – EXOTISCH FRUIT – PISTACHE – KROKANT RUM IJS
DAME BLANCHE
9
VANILLEIJS – WARME CHOCOLADE – FRANGELICO – SLAGROOM
TARTE TATIN
10
WARME APPELTAART UPSIDE DOWN – KARAMEL – PECANNOOT – VANILLEIJS
FRIANDISES
7.5
VIJF HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN VOOR BIJ DE KOFFIE
AFTER DINNER
ESPRESSO MARTINI
10.5
KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO
SCROPPINO
9.5
PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET
ITALIAN COFFEE
9.5
SPANISH COFFEE
9.5
FRENCH COFFEE
9.5
IRISH COFFEE
9.5
KAAS
VACHERIN MONT D'OR
3
MILDE WITSCHIMMEL SEIZOENSKAAS GEMAAKT VAN RAUWMELKSE KOEMELK. DE BUITENZIJDE IS VOORZIEN VAN EEN DENNENHOUTEN SPAAN. GESERVEERD ALS LEPELKAAS.
SCHAPENKAAS 'FENEGRIEK'
3
KAAS VAN SCHAPEN DIE HET HELE JAAR DOOR GRAZEN OP TEXEL. DE FRISSE ZEELUCHT GEEFT HET EEN ZILTE SMAAK. DE FENEGRIEK HEEFT EEN WALNOOT-ACHTIGE SMAAK.
SAINTE MAURE DE TOURAINE
3
DE SAINTE MAURE IS EEN ZEER ROMIGE EN ZACHTE TOP KWALITEIT GEITENKAAS. GEMAAKT VAN RAUWMELKSE GEIT. VERVAARDIGD IN TOURAINE, LOIRE.
OCELLI IN FOGLI DI CASTAGNO
4
EEN MEESTERWERK VAN DE BESTE KAASMAKER VAN ITALIE, BEPPINO OCELLI. EEN BLEND VAN KOE- EN SCHAPENKAAS, 24 MAANDEN GERIJPT EN OMHULD MET KASTANJEBLADEREN.
BROKKELKAAS EMMENTAL 'LIMITED EDICION'
3.5
UNIEKE HARDE BERGKAAS VAN RAUMELKSE KOEMELK, MET LICHT PITTIGE KAASKRISTALLEN. EEN 18 MAANDEN GERIJPTE ZWITSERSE DELICATESSE, ZEER BEPERKT VERKRIJGBAAR.
BLU LIMONCELLO
3.5
BLAUWADERKAAS DIE WORDT GERIJPT IN LIMONCELLO EN WORDT GEDECOREERD MET PLAKJES GEKARAMELISEERDE CITROEN EN STUKJES WITTE CHOCOLADE.
PECORINO MOLITERNO AL TARTUFO
4
SARDIJNSE HALF-HARDE SCHAPENKAAS DIE WORDT VERRIJKT MET ECHTE ZOMERTRUFFEL. ER LOPEN TRUFFELADERS DOOR DIE ZORGEN VOOR EEN BIJZONDERE EN INTENSE SMAAK.
GESERVEERD MET TRUFFELHONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.