Food

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

44

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

48

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

55

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

59

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

6

KAAS ALS EXTRA GANG

12

STARTERS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

16

STEAK TARTAAR 100 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

VITELLO TONATO

15.5

KALFSMUIS – TONIJNSCHUIM – ZOETZURE GROENTJES - GEFRITUURDE KAPPERTJES – PARMEZAAN

GEMARINEERDE ZALM

16

STRUCTUREN VAN RODE BIET – AVOCADO – MIERIKSWORTEL – PERGAMENA CRACKER

FAKE TARTAAR (V)

14.5

GEDROOGDE EN GEROOKTE PAPRIKA – BASILICUM – AVOCADO – FETA

CARPACCIO

14.5

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

ESCALOPE DE FOIE GRAS

21

BRIOCHE – GANZENLEVER – APPELTJES IN CALVADOS – ROZE PEPER – PEDRO XIMENEZ SHERRY

SOEPEN

DAGSOEP

7.5

TOMAAT BASILICUMROOM

7.5

BISQUE D'HOMARD

12.5

ROUILLE - BRIOCHE

CLASSICS

MALEISISCHE SATE AJAM

19.5

KIPPENDIJ SPIEZEN - PINDASAUS - ATJAR - CASSAVE

ONE AND ONLY BURGER

19.5

BRIOCHE - 200 GR USA RUND - BACON - KAAS - GEKARAMELISEERDE UI - COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

22.5

SPARERIBS ZONDER BOT - COLA LAK - MAISKOLF - COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET EEN PORTIE FRIET EN MAYO

HOOFDGERECHTEN

PASTA PUTTANESCA

21.5

LINGUINE – TOMAAT – OLIJF – KAPPERTJES – ANSJOVIS – ZWARTE KNOFLOOK

CATCH OF THE DAY

26.5

VERRASSENDE SPECIALITEIT VAN DE CHEF

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

29.5

STEAK TARTAAR 200 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

DIAMANTHAAS

27.5

KNOLSELDERIJ – GEGRILDE GROENTEN – POMMES PAILLE – MADEIRAJUS

TOURNEDOS ‘ROSSINI’

36.5

BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME AMANDE – GROENE ASPERGE – TRUFFELJUS

BEET WELLINGTON (V)

25.5

RODE BIET – SPINAZIEFLENSJE – PADDESTOELEN DUXELLES – JAGERMEISTER

ON THE SIDE

FRIET MAYO

4

FRIET TRUFFELMAYO

6

PARMEZAAN - DRAGON

LOADED FRIES

6

GESMOLTEN KAAS - BACON - RANCH SAUCE

CLASSIC LOUISIANA COLESLAW

4

SIDE SALAD

4.5

GROENTENBOOST

5.5

DESSERTS

GEBAKKEN CHEESECAKE

10

BASTOGNE – SINAASAPPEL – ‘ZEST’ IJS

SABAYON MET VERS FRUIT

13

LUCHTIGE ZOETE MOUSSELINESAUS – MOSCATO D’ASTI – EXOTISCH FRUIT – PISTACHE – KROKANT RUM IJS

DAME BLANCHE

9

VANILLEIJS – WARME CHOCOLADE – FRANGELICO – SLAGROOM

TARTE TATIN

10

WARME APPELTAART UPSIDE DOWN – KARAMEL – PECANNOOT – VANILLEIJS

FRIANDISES

7.5

VIJF HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN VOOR BIJ DE KOFFIE

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

10.5

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

9.5

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAAS

VACHERIN MONT D'OR

3

MILDE WITSCHIMMEL SEIZOENSKAAS GEMAAKT VAN RAUWMELKSE KOEMELK. DE BUITENZIJDE IS VOORZIEN VAN EEN DENNENHOUTEN SPAAN. GESERVEERD ALS LEPELKAAS.

SCHAPENKAAS 'FENEGRIEK'

3

KAAS VAN SCHAPEN DIE HET HELE JAAR DOOR GRAZEN OP TEXEL. DE FRISSE ZEELUCHT GEEFT HET EEN ZILTE SMAAK. DE FENEGRIEK HEEFT EEN WALNOOT-ACHTIGE SMAAK.

SAINTE MAURE DE TOURAINE

3

DE SAINTE MAURE IS EEN ZEER ROMIGE EN ZACHTE TOP KWALITEIT GEITENKAAS. GEMAAKT VAN RAUWMELKSE GEIT. VERVAARDIGD IN TOURAINE, LOIRE.

OCELLI IN FOGLI DI CASTAGNO

4

EEN MEESTERWERK VAN DE BESTE KAASMAKER VAN ITALIE, BEPPINO OCELLI. EEN BLEND VAN KOE- EN SCHAPENKAAS, 24 MAANDEN GERIJPT EN OMHULD MET KASTANJEBLADEREN.

BROKKELKAAS EMMENTAL 'LIMITED EDICION'

3.5

UNIEKE HARDE BERGKAAS VAN RAUMELKSE KOEMELK, MET LICHT PITTIGE KAASKRISTALLEN. EEN 18 MAANDEN GERIJPTE ZWITSERSE DELICATESSE, ZEER BEPERKT VERKRIJGBAAR.

BLU LIMONCELLO

3.5

BLAUWADERKAAS DIE WORDT GERIJPT IN LIMONCELLO EN WORDT GEDECOREERD MET PLAKJES GEKARAMELISEERDE CITROEN EN STUKJES WITTE CHOCOLADE.

PECORINO MOLITERNO AL TARTUFO

4

SARDIJNSE HALF-HARDE SCHAPENKAAS DIE WORDT VERRIJKT MET ECHTE ZOMERTRUFFEL. ER LOPEN TRUFFELADERS DOOR DIE ZORGEN VOOR EEN BIJZONDERE EN INTENSE SMAAK.

GESERVEERD MET TRUFFELHONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken