
Menukaart
Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.
VERRASSINGSMENU'S
DRIEGANGEN
52
VOOR | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
57
VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
65
VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
VIJFGANGEN
69
VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
KAAS I.P.V. DESSERT
7
KAAS ALS EXTRA GANG
14
STARTERS
ARGENTIJNSE SCAMPI
19
BBQ ANANAS – LARDO DI COLONNATA – MAÏS – AMBAKRUIDEN – SHISOBLAD
GEMARINEERDE ZALM IN KOMBU
18
SINAASAPPEL – DROP SHOOTS – RAMMENAS – CRUMBLE VAN VENKELPOLLEN – WASABI SORBET
MILLEFEUILLE VAN CANTHAREL (VEGA)
17
BLADERDEEG – CANTHARELLEN – SHERRY GELEI – ZWARTE KETCHUP – MOUSSE VAN EEKHOORNTJESBROOD
CARPACCIO
17
DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME
GEBAKKEN FOIE GRAS
23.5
GANZENLEVER – APFELSTRÜDEL – CALVADOS GEL – HAZELNOOT – TRUFFEL IJS – KALFSJUS
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
18
STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
SOEPEN
TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)
7.5
BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES
DAGSOEP
8.5
VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF
BISQUE D'HOMARD
13
RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC
CLASSICS
KOREAN FRIED CHICKEN
23
CRISPY CRUNCH KIP – SPICY GOCHUJANG GLAZE – KIMCHI VAN CHINESE KOOL – FRISSE GROENTJES
ONE AND ONLY BURGER
23
BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW
BONELESS SPARERIBS
25
SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW
CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE
HOOFDGERECHTEN
GECONFIJTE RODE BIET (VEGA)
25.5
SESAM KLETSKOP – YUZU – MISO – POSTELEIN – MOSTERDZAADJES – REDUCTIE VAN RODE BIET & LAURIER
CATCH OF THE DAY
29.5
VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF
GESTOOFDE WILDZWIJN WANG
32
POMME ALIGOT – VACHERIN MONT D’OR – KASTANJE – SPITSKOOL – JUS VAN LA CHOUFFE BOCKBIER
TOURNEDOS
39
BLACK ANGUS TOURNEDOS – CANTHAREL – WITLOF – GEGLACEERDE FLESPOMPOEN – KAAS ESPUMA – JUS VAN MORILLES
PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S
26.5
LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
29.5
STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
DESSERTS
VERRASSINGSDESSERT
12
VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF
BANAAN & CHOCOLADE
13
CHOCOLADE CAKE – WHISKEY MARSHMALLOWS – WITTE MISO – KARAMEL – GEROOKT BANANEN IJS
APPEL TARTE TATIN
12
GEKARAMELISEERDE PINK LADY – STERANIJS – KANEEL – LOBBIGE ROOM – VANILLE IJS
LUCHTIGE SABAYON
16
SINAASAPPEL BEIGNETS – VANILLE CRÈME – GEROOSTERDE AMANDEL – AMARETTO IJS
ROYAL DAME BLANCHE
12
VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM
FRIANDISES
7
11
SELECTIE VAN DRIE OF VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE
Klein
Groot
AFTER DINNER
ESPRESSO MARTINI
11
KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO
SCROPPINO
10
PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET
ZESTINO
10
PROSECCO – VODKA – ZEST IJS
ITALIAN COFFEE
9.5
SPANISH COFFEE
9.5
FRENCH COFFEE
9.5
IRISH COFFEE
9.5
KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'
BOLLE
3.5
NEDERLANDS RAUWE KOEMELK KAAS UIT ZEVENAAR. HIJ RIJPT 4 WEKEN EN HEEFT EEN PITTIGE AANZET IN DE SMAAK. VERVOLGENS GAAT DE SMAAK OVER IN ROND, VOL EN ZILTIG. DE KAAS IS VERNOEMD NAAR KOE SJOUKJE. ZIJ WAS EEN TOONAANGEVEND BEELD VAN ZWAAR- EN RONDHEID EN SPIEGELDE ALLES WAT DEZE KAAS OOK IS.
BRIQUETTE SAKURA
4.5
EEN FRANS GEITENKAASJE MET EEN FLUWEELZACHTE TEXTUUR MET IN HET MIDDEN EEN DIEPGROENE LIJN VAN HET JAPANSE KERSENBLAD. ZOETE TONEN VAN DE SAKURA GEVEN EEN SMAAK VAN AMANDEL EN VANILLE. DE FAVORIET VAN ONZE CHEFKOK.
OG GOAT
3.5
EEN BELGISCHE GEPASTEURISEERDE GEITENKAAS MET HEERLIJK ZOETE TONEN VAN NOTEN EN KARAMEL. DOOR DE TOEVOEGING VAN ROMIGE KOEMELK AAN DE KAAS MAAKT HET DEZE KAAS TOT UNIEK IN ZIJN SOORT. EEN ABSOLUTE TOEVOEGING AAN IEDER KAASPLANKJE.
UBRICA AL PROSECCO
4
EEN KAAS VAN ONGEPASTEURISEERDE KOEMELK UIT ITALIË. HIJ RIJPT MINIMAAL 4 MAANDEN. DE KAAS RIJPT IN PROSECCO EN DE MOST VAN DE DRUIVEN EN HOORT DAARDOOR THUIS IN HET RIJTJE 'DRONKEN KAZEN'. DE SMAAK IS INTENS, MET FRUITIGE TONEN EN AROMA'S VAN DE GEBRUIKTE WIJN.
VACHERIN MONT D’OR
3.5
TYPERENDE WINTERKAAS UIT HET MASSIF DU MONT D’OR (JURA) OP DE GRENS VAN ZWITSERLAND EN FRANKRIJK. DE ROMIGE GEPASTEURISEERDE KOEMELK KAAS IS OMWIKKELD MET EEN BAND VAN SPARRENHOUT. DIT IS OOK DUIDELIJK TERUG TE VINDEN IN DE SMAAK EN HET AROMA VAN DE KAAS.
LANDLOPERKE
4
BELGISCHE KAAS GEMAAKT VAN RAUWE JERSEY KOEMELK DIE PLANTAARDIG WORDT GESTREMD MET DE ZADEN VAN EEN DISTEL. NAARMATE HET LANDLOPERKE LANGER RIJPT WORDT DE INHOUD ZACHTER EN LOPENDER. OM HEM IN VORM TE HOUDEN, DRAAGT DEZE KAAS LINGERIE.
BEBRIS EN CIRE
4
EEN ZEER SMEUÏGE BLAUWSCHIMMELKAAS GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE SCHAPENMELK DIE RIJPT IN EEN WASLAAG. DE KAAS IS AFKOMSTIG UIT DE MIDI-PYRENEEËN, FRANKRIJK. DE KAAS RIJPT ONGEVEER 3-6 MAANDEN IN NATUURLIJKE GROTTEN.
BLU DI BUFALA
4.5
BLU DI BUFALA IS EEN GEPASTEURISEERDE BUFFELMELK KAAS UIT ITALIË. HIJ HEEFT EEN ZACHTE, LICHT KRUIMELIGE STRUCTUUR, DOORKRUIST DOOR VRIJ DUNNE BLAUWE ADERS. DE KAAS HEEFT EEN ZACHTE EN DELICATE SMAAK, MET EEN VLEUGJE ZOETHEID EN EEN LICHT ZOUTIGE AFDRONK.
GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.
Geniet
Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.


