Catch

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

49

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

54

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

62

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

65

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

7

KAAS ALS EXTRA GANG

14

STARTERS

MAKREEL

16.5

CITRUSZOUT PEKEL – DASHI – GRANNY SMITH – KALAMANSI – SERRANOHAM CRUMBLE

GRAVAD LAX

17

36 UUR GEMARINEERDE ZALM – FORELKUIT – AARDAPPEL – KARNEMELK – CODIUM

ARTISJOK BLOEM (VEGA MOGELIJK)

15.5

PARMEZAAN – GECONFIJTE EIDOOIER – BOTTARGA – IJSPASTILLE – TOMATENGEL – AMANDEL CRUMBLE

CARPACCIO

16

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

FOIE GRAS TERRINE

22.5

GANZENLEVER – BRIOCHE – RABARBER – PISTACHE – GELEI VAN SAUTERNES

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

17

STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

SOEPEN

TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)

7.5

BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES

DAGSOEP

8.5

VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF

BISQUE D'HOMARD

13

RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC

CLASSICS

MALEISISCHE SATE AJAM

21.5

KIPPENDIJ SPIEZEN – PINDASAUS – ATJAR – CASSAVE – BANANENBLAD

ONE AND ONLY BURGER

21.5

BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

23.5

SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE

HOOFDGERECHTEN

PRESSÉ OESTERZWAM (VEGA)

24.5

GRAFFITI AUBERGINE – MISOLAK – YAKINIKU – RED MEAT & BLUE SKIN RADIJS

CATCH OF THE DAY

28.5

VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF

DUBBEL LAM

31.5

LAMSFILET & LAMSNEK – WITTE ASPERGE – RABARBER – TUINERWT – DENNENAPPEL

TOURNEDOS ‘ROSSINI’

38

BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME PAVE – PEPERROOM – CHATEAUBRIAND JUS

PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S

25.5

LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

28.5

STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

DESSERTS

ECLAIR

12

RABARBER – CRÈME PÂTISSIÈRE – AARDBEI – MUNT – YOGHURT IJS

TRIPLE CHOCOLATE

12

BROWNIE – ESPRESSO – CARAMEL – CHOCOLADE – ROOD FRUIT SORBET

TASTE OF ZEST

12

LEMON PIE – AMANDEL PANNA COTTA
– VANILLE CUSTARD – CITRUS – ZEST IJS

ROYAL DAME BLANCHE

12

VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM

VERRASSINGSDESSERT

12

VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF

FRIANDISES

9

SELECTIE VAN VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

11

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

10

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ZESTINO

10

PROSECCO – VODKA – ZEST IJS

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'

FETTE BERTA

3.5

ELEGANTE, ROMIGE WITSCHIMMELKAAS VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK. AFKOMSTIG UIT MOSER, EEN KAASMAKERIJ UIT ZWITSERLAND. IN DE NASMAAK PROEF JE DE PURE KWALITEIT.

SMOKKELAAR GRAND CRU

3.5

DEZE KAAS IS VOL EN ROMIG QUA SMAAK, GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE GEITENMELK. DE KAAS IS AFKOMSTIG UIT WEST-VLAANDEREN. ER WORDT AANDACHT BESTEED AAN HET VOER, HET VEE KRIJG ENKEL NATUURLIJK VOEDING VAN DE EIGEN AKKERS, AANGEVULD MET MINERALEN.

OLDE REMEKER

4

OLDE REMEKER BROKKELKAAS, GEMAAKT VAN RAUWMELKSE KOEMELK, IS 13 MAANDEN GERIJPT. DEZE KAAS HEEFT EEN INTENSE SMAAK, HEERLIJK ROMIG, GECOMBINEERD MET MOOIE ZEER MOOIE RIJPINGSKRISTALLEN. AFKOMSTIG UIT REMEKER, NEDERLAND

OCELLI CON FRUTTA E GRAPPA

4.5

EEN ITALIAANSE KAAS DIE WORDT INGELEGD MET GEDROOGD FRUIT EN GEWASSEN EN GERIJPT MET GRAPPA. AFKOMSTIG UIT PIEMONTE, ITALIË. VOL EN AROMATISCH MET EEN LICHT ALCOHOLISCHE TOETS DIE DE MELKACHTIGE BASIS PRACHTIG AANVULT.

SISSI

4

EEN ROODBACTERIEKAAS UIT RAUWE GEITENMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO ZUID-TIROL, ITALIË IN EEN BOERDERIJ OP 1200 METER HOOGTE. MET EEN RIJPING VAN 45 DAGEN.

LA MANIGODINE

3.5

RAUWMELKSE KOEKAAS UIT MANIGOD, SAVOIE. DEZE GEWASSEN KORSTKAAS IS DE GROTE BROER VAN REBLOCHON. KAAS VAN VOLLE RAUWE KOEMELK AFKOMSTIG VAN LOKALE RASSEN UIT "LA VALLÉE DE MANIGOD". EEN OP EN TOP ARTISANALE KAAS MET EEN SOEPELE STRUCTUUR EN VEEL BODY.

BLAUBLÜTTER

4

DUITSE BLAUWSCHIMMELKAAS GEMAAKT VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO ALLGAU. ROMIG EN ZACHT, DOCH VOL EN PITTIG VAN SMAAK.

LAZULI OUDWIJKER

4

NEDERLANDSE BLAUWADERKAAS GEMAAKT VAN KOEMELK. AFKOMSTIG UIT DE REGIO VAN UTRECHT. GENOEMD NAAR DE LAPIS LAZULI, EEN BLAUWE EDELSTEEN. DE LAZULI HEEFT EEN RIJPING VAN MINSTENS 90 DAGEN.

GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken