Food

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

44

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

48

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

55

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

59

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

6

KAAS ALS EXTRA GANG

12

STARTERS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

16

STEAK TARTAAR 100 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

VITELLO TONATO

15.5

KALFSMUIS – TONIJNSCHUIM – ZOETZURE GROENTJES - GEFRITUURDE KAPPERTJES – PARMEZAAN

GEMARINEERDE ZALM

16

STRUCTUREN VAN RODE BIET – AVOCADO – MIERIKSWORTEL – PERGAMENA CRACKER

FAUX GRAS (V)

15.5

CASHEWNOOT – BALSAMICO – BRIOCHE – MOSTERDZAAD UIENCOMPOTE

CARPACCIO

15

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

ESCALOPE DE FOIE GRAS

21

BRIOCHE – GANZENLEVER – APPELTJES IN CALVADOS – ROZE PEPER – PEDRO XIMENEZ SHERRY

SOEPEN

TOMATENSOEP

7.5

BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES

DAGSOEP

8

VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF

BOUILLABAISE

10.5

RIJKELIJK GEVULDE FRANSE VISSOEP

BISQUE D'HOMARD

12.5

RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL

CLASSICS

MALEISISCHE SATE AJAM

19.5

KIPPENDIJ SPIEZEN - PINDASAUS - ATJAR - CASSAVE

ONE AND ONLY BURGER

19.5

BRIOCHE - 200 GR USA RUND - BACON - KAAS - GEKARAMELISEERDE UI - COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

22.5

SPARERIBS ZONDER BOT - COLA LAK - MAISKOLF - COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET EEN PORTIE FRIET EN MAYO

HOOFDGERECHTEN

ARANCINI 'EXPLODED'

23

RISOTTO – SAFFRAAN SCHUIM – ASPERGE – DOPERWT – KROKANT BROODKRUIM

LINGUINE 'BLACK TIGER' GAMBA'S

24.5

TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL – GEZOUTEN CITROEN

CATCH OF THE DAY

26.5

VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF

KALFSWANG & ZWEZERIK

32.5

MOUSSELINE – ASPERGE – DOPERWT – AARDAPPELKAANTJES – JUS DE VEAU – SUPPLEMENT KROKANT GEBAKKEN ZWEZERIK

TOURNEDOS ‘ROSSINI’

36.5

BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME AMANDE – GROENE ASPERGE – TRUFFELJUS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

29.5

STEAK TARTAAR 200 GR - DASHI - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

ON THE SIDE

FRIET MAYO

4

FRIET TRUFFELMAYONAISE

6

PARMEZAAN - DRAGON

CLASSIC LOUISIANA COLESLAW

4

SIDE SALAD

4.5

GROENTENBOOST

5.5

DESSERTS

VERRASSINGSDESSERT

11

VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF

GEBAKKEN CHEESECAKE

10

BASTOGNE – SINAASAPPEL – ‘ZEST’ IJS

SABAYON

13

GEMARINEERDE AARDBEIEN – MOSCATO D'ASTI – NEDERLANDSE VANILLE – VLIERBLOESEM IJS

'ROYAL' DAME BLANCHE

9

VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM

WATERMELOEN MARTINI

8

HANGOP – MUNT – CANTALOUPE – WATERMELOEN GRANITÉE

FRIANDISES

7.5

VIJF HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN VOOR BIJ DE KOFFIE

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

11

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

10

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAAS

CAMEMBERT DI BUFALA

3.5

CAMEMBERT DI BUFALO WORDT GEMAAKT DOOR VERSE MELK VAN BUFFELS UIT ITALIË. HET HEEFT EEN AUTHENTIEKE, ZACHTE EN ROMIGE SMAAK EN TEXTUUR MET EEN DELICATE WITSCHIMMELKORST.

SCHAPENKAAS 'FENEGRIEK'

3

KAAS VAN SCHAPEN DIE HET HELE JAAR DOOR GRAZEN OP TEXEL. DE FRISSE ZEELUCHT GEEFT HET EEN ZILTE SMAAK. DE FENEGRIEK HEEFT EEN WALNOOT-ACHTIGE SMAAK.

BONDE MOTHAISE

3.5

DE BONDE MOTHAISE IS EEN ZEER BIJZONDERE, ROMIGE EN ZACHTE TOP KWALITEIT GEITENKAAS. EEN WARE SMAAKSENSATIE VOOR GEITENKAAS LIEFHEBBERS.

OCELLI IN FOGLI DI CASTAGNO

4

EEN MEESTERWERK VAN DE BESTE KAASMAKER VAN ITALIE, BEPPINO OCELLI. EEN BLEND VAN KOE- EN SCHAPENKAAS, 24 MAANDEN GERIJPT EN OMHULD MET KASTANJEBLADEREN.

BROKKELKAAS EMMENTAL 'LIMITED EDICION'

3.5

UNIEKE HARDE BERGKAAS VAN RAUWMELKSE KOEMELK, MET LICHT PITTIGE KAASKRISTALLEN. EEN 18 MAANDEN GERIJPTE ZWITSERSE DELICATESSE, ZEER BEPERKT VERKRIJGBAAR.

BLU LIMONCELLO

3.5

BLAUWADERKAAS DIE WORDT GERIJPT IN LIMONCELLO EN WORDT GEDECOREERD MET PLAKJES GEKARAMELISEERDE CITROEN EN STUKJES WITTE CHOCOLADE.

PECORINO MOLITERNO AL TARTUFO

4

SARDIJNSE HALF-HARDE SCHAPENKAAS DIE WORDT VERRIJKT MET ECHTE ZOMERTRUFFEL. ER LOPEN TRUFFELADERS DOOR DIE ZORGEN VOOR EEN BIJZONDERE EN INTENSE SMAAK.

GESERVEERD MET TRUFFELHONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken